Matematik

interal regning

31. januar kl. 17:58 af magipayer - Niveau: B-niveau

Hej,

nogen der kan hjælpe mig med at løse opgave a?

tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 18:24 af Sandra03

Du bestemmer først F(x):

F(x) = x^2 +lnlx| + k

Derefter indsættes punktet P(1,3):

3 = 1^2 + lnl1| + k

Isoler k. Du skulle gerne få k til at være 2

Stamfunktionen til f, hvis graf går gennem punktet P(1,3) er følgende: F(x) = x^2 +lnlx| + 2


Skriv et svar til: interal regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.