Matematik

Konfidensinterval

01. februar kl. 01:57 af carlaemoeller - Niveau: A-niveau
Hej,
Er der nogen af jer der ved, hvordan jeg beregner 80% konfidensintervallet af en meningsmåling?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar kl. 05:08 af Anders521

#0 Hvis det er for en stikprøveandel, bruger du formlen

                                         \Bigg[\, \hat{p}-1,282\cdot \sqrt{\frac{\hat{p}(1-\hat{p})}{n}};\, \hat{p}+1,282\cdot \sqrt{\frac{\hat{p}(1-\hat{p})}{n}} \, \Bigg]


Skriv et svar til: Konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.