Matematik

Integralregning

02. februar kl. 19:49 af kejs - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg har brug for hjælp til denne opgave:

a) Bestem arealet af den punktmængde der afgrænses af funktionen f(x) = 1/x, x-aksen samt de lodrette linjer x=1 og x=e. 

Nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar kl. 20:16 af peter lind

se formel 154 side 26 og formel 169 side 28 i din formelsamling


Svar #2
02. februar kl. 20:17 af kejs

jeg har ikke den specifikke formelsamling dsv


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar kl. 20:17 af ringstedLC

a)

\begin{align*} A &= \int_{1}^{e}\!f(x)\,\mathrm{d}x = \int_{1}^{e}\!\frac{1}{x}\,\mathrm{d}x=... \end{align*}

Tegn grafen for f og de to linjer x = 1 og x = e for overblik.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar kl. 20:22 af peter lind

#2 så må du skaffe dig den øjeblikkelig. Den kan hentes på undervisningsministeriets hjemmeside uvm.dk


Svar #5
02. februar kl. 20:38 af kejs

perfekt tak


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.