Matematik

opgaver i matematik

05. februar kl. 10:46 af Sofia0294 - Niveau: A-niveau

hejsa allesammen, sidder fast med denne opgave a, b og c. Håber der er nogen der kan hjælpe mig med at beregne den. Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar kl. 10:50 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar kl. 10:52 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}&\\& \textup{Beregn }t\textup{ i}\\&& 45= 8\cdot \ln(1.5t-2)+3,\quad2 \leq x\leq 72 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar kl. 11:00 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&\textup{\AE ndringen af }\\& \textup{af h\aa rdhed pr tid}\\&\textup{til tiden }8\textup{ timer} \\&&=h{\, }'(8) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar kl. 11:07 af mathon

             \small \small \begin{array}{llllll} h{\, }'(t)=8\cdot \frac{1}{1.5t-2}\cdot 1.5=\frac{12}{1.5t-2} \\\\ \textup{intervallet }\left [ 2;72 \right ] \textup{indbefatter ikke }t=\frac{4}{3} \end{array}


Skriv et svar til: opgaver i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.