Matematik

differentialregning

09. februar 2023 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

jeg kunne godt bruge noget hjælp til at finde ud af hvordan jeg laver disse opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2023 af inaktiv

Hvad forstår du ikke ved opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2023 af peter lind

separationsmetoden giver y*y' = ln(x)    hvis du skrive y'=dy/dx kan du gange med dx på begge sider af lighedstegnet og får y*dy = ln(x)*dx


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.