Matematik

matematik b

15. februar 2023 af sose3214 - Niveau: B-niveau

ligningen 
x^2 - 8*x + 15 = 0

hvordan bestemer man  diskriminaten og løser ligningen????


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} x^2-8x+15 &= 0 \\ a=1\;,\;b=-8\;&,\;c=15 \\ d &= b^2-4\cdot a\cdot c \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2023 af PeterValberg

Check denne videoliste fra Frividen.dk < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2023 af AMelev

Væn dig til at bruge din formelsamling, så du er fortrolig med den til eksamen.


Skriv et svar til: matematik b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.