Matematik

ma.

18. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave.

f(x) = 146.7 * x0.67

hvor x er storbyens indbyggertal (målt i millioner) og f (x) er storbyens areal (målt i km2)

a) bestem storbyens areal når indbyggertallet er 1.23 millioner.

b) bestem indbyggertallet for en storby, når storbyens areal er 200km2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2023 af hjælptilskolee

a) For at bestemme storbyens areal, når indbyggertallet er 1.23 millioner, kan vi bruge den givne formel:

f(x) = 146.7 * x^0.67

Vi skal så indsætte x = 1.23 i formlen og løse for f(x):

f(1.23) = 146.7 * 1.23^0.67 ≈ 105.6 km^2

Så storbyens areal vil være cirka 105.6 km^2, når indbyggertallet er 1.23 millioner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2023 af ringstedLC

- Du er blevet hjulpet med denne opgave. Bliv i den oprindelige tråd og stil der konkrete               spørgsmål til svarerne.

- Du er blevet opfordret til at skrive sigende titler.


Skriv et svar til: ma.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.