Matematik

maa

18. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave

"ved fodring af hunde med et bestemt foder er sammenhængen mellem hundens vægt x målt i kg og den anbefaldede daglige fordermængde f (x) målt i gram bestemt ved potensfunktionen"

f(x) = 25 *√x

a) hvor meget foder anbefales der til en hun der vejer 25kg


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2023 af peter lind

f(25) = ?


Svar #2
18. februar 2023 af laura0003

kan du uddybe det lidt mere forstår det ik helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2023 af Anders521

#2 Hvad er det i #1 du ikke forstår? Og gerne svar på mit spørgsmål i din anden tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2023 af peter lind

Har du da aldrig hørt om funktione?

Du skal erstatte x med 25 og regne udtrykket du får ud


Svar #5
18. februar 2023 af laura0003

så jeg skal sige f(25) =?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2023 af ringstedLC

Brug resten af vinterferien på at læse op på funktioner: https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/hvad-er-en-funktion

og måske endda:

https://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse/funktioner/hvad-er-en-funktion og kom så med nogle seriøse bud på alle dine indlæg.


Skriv et svar til: maa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.