Matematik

ubestemt integral

23. februar 2023 af em99 - Niveau: A-niveau

Jeg har prøve at regne dette ubestemte integral ved integration ved substitution metoden.

jeg har fundet frem til dette: 

t = x^2+5

dt/dx = 2x 

 dt/2x = dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2023 af Anders521

#0 Du er på rette spor.


Skriv et svar til: ubestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.