Matematik

sandsynlighed

26. februar 2023 af Olin0433 - Niveau: 9. klasse

jeg fatter ikke denne opg. jeg har brug for hjælp til hvordan man løser denne opg. (hurtigst muligt)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2023 af ringstedLC

Der er 20 centicubes i posen, 7 gule og 5 blå (og 8 røde):

\begin{align*}p &= \frac{7+5}{20}\cdot 100\% \end{align}


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.