Matematik

Differentielregning (Akut hjælp)

01. marts 2023 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Hej har brug for nedenstående opgave akuut. Har prøvet at løse den, men jeg kan se at jeg har lavet en fejl et eller andet sted (Sætter den ind aswell)


Svar #1
01. marts 2023 af Adl9

#0

Hej har brug for nedenstående opgave akuut. Har prøvet at løse den, men jeg kan se at jeg har lavet en fejl et eller andet sted (Sætter den ind aswell)

Min beregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. marts 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Trin 1}&:\qquad\qquad\;\Delta y &&= f(x_0+h)-f(x_0) \\ &&&= {x_0}^2+h^2+2x_0h-{x_0}^2=h^2+2x_0h \\ \textup{Trin 2}&:\qquad\qquad\frac{\Delta y}{h} &&= \frac{h^2+2x_0h}{h}=h+2x_0 \\ \textup{Trin 3}&: \lim_{h \to 0}(h+2x_0) &&= 2x_0 \\ \textup{Tangent i }\bigl(x_0,f(x_0)\bigr)&: \qquad\qquad\quad y &&= 2x_0\cdot (x-x_0)+f(x_0) \end{align*}


Skriv et svar til: Differentielregning (Akut hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.