Matematik

Matematik opgave

04. marts kl. 21:04 af tlilhgcn13116 - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen er der muligvis nogle der kan hjælpe mig med følgende opgaver? ville være en stor hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts kl. 21:23 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts kl. 21:24 af StoreNord

a)
Normalt skal man integrere for at findeF(x). Her er set allerede gjort for dig.

Det grå område slutter i x=5 og starter i x=0.
Derfor skal du subtrahere F(5) og F(0).


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts kl. 21:25 af SuneChr


a)     Du ved, at integralet af f fra 0 til 5 = F(5) - F(0)
        Aflæs de to funktionsværdier.
b)      Du ved også, af F ' = f     så   F '(4) = f (4)   


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts kl. 21:30 af peter lind

a) Du skal tælle kvadrater der er grå. For de dele, der ikke er helt grå skal du skønne andelen af gråt

b) tegn tangent til kurve i punktet for x = 4 så godt som muligt. Hældningen af tangenten er F'(4)


Svar #5
05. marts kl. 22:07 af tlilhgcn13116

hvordan kan man rede for resultatet i opg a, hvad tænker du man kan skrive? :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts kl. 23:19 af ringstedLC

Tænk over hvorfor mon #3 skriver netop F(5) - F(0), altså 4 - (-2).


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.