Kemi

Afleveres i morgen! Akut hjælp!

08. marts kl. 21:42 af nighthunter21 - Niveau: B-niveau

Jeg har de her oplysninger fra tidligere opgaver og fra selve opgaven:

n(butansyre)=n(butanoat)=0,113502225*mol

V(butansyre)=0,025*L

c(KOH)=0,300*\tfrac{mol}{L}

Da OH og CH3CH2COO er koresp. basepar og har et forhold 1:1 burde deres stofmængdekoncentrationer være den samme ikke? På den måde kan jeg finde pOH og endeligt pH, men jeg ved ikke hvordan når jeg ikke har V(butanoat)…


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts kl. 08:06 af Heptan

V(KOH)=\frac{n(butansyre)}{c(KOH)}


Skriv et svar til: Afleveres i morgen! Akut hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.