Matematik

matematik b

15. marts kl. 17:41 af sose3214 - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet vedd 
f(x) = 3*x^2 + 5. 

-Btem f´(x) og f`(1).

-bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,8).


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts kl. 18:02 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts kl. 19:08 af ringstedLC

\begin{align*} \bigl(n\,x^{a}+k\bigr)' &= n\,a\,x^{\,a\,-\,1} &&\textup{formel (99), (105) og (110)} \\ f'(x) &=(...) \\ f'(1) &=... \\\\ \textup{Tangent i }\bigl(x_0,f(x_0)\bigr):y &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) &&\textup{formel (98)} \end{align*}


Skriv et svar til: matematik b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.