Matematik

matematik b

15. marts 2023 af sose3214 - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved 
f(x)=x^(3)*sin(x).;

Bestem f(x) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2023 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \bigl(f(x)\cdot g(x)\bigr)' &= f'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g'(x) &&\textup{formel (102), produktreglen} \end{align*}


Skriv et svar til: matematik b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.