Matematik

Funktionsværdi

24. marts kl. 18:56 af hannah728 - Niveau: B-niveau

Hej, en som vil hjælpe med denne opgave?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts kl. 19:15 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts kl. 19:16 af peter lind

Hvad er problemet ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts kl. 10:26 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{a)}\\&& g(2)=1\\\\&& g^{-1}\left ( g(2) \right )=g^{-1}\left ( 1 \right )\\\\&& 2=g^{-1}\left ( 1 \right )\\\\\\ \textbf{2)}\\&& g(f(x))=1\\\\&& f(x)=x^2-5x+8=2\\\\&& x^2-5x+6=0\\\\&& x=\left\{\begin{matrix} 2\\3 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts kl. 13:04 af ringstedLC

a)

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts kl. 13:05 af ringstedLC

b)

Vedhæftet fil:_1.png

Skriv et svar til: Funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.