Matematik

andengradspolynomium

08. april 2023 af Simlars - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2023 af StoreNord

Find b ved hjælp af Toppunktsformelen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} p(x) &= a\cdot (x-x_1)\cdot (x-x_2) &&,\;p(x_1)=p(x_2)=0 &&,\;\textup{formel (80)} \end{align*}


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.