Matematik

Intergral regning

19. april 2023 af magipayer - Niveau: B-niveau

Hej nogen der kan hjælpe mig med a men uden hjælpemidler?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2023 af MentorMath

Hej!

a) 

Det oplyses at F er en stamfunktion til f. 

Da F er en stamfunktion gælder at F'(x) = f(x).

F'(-1) = f(-1) = 1 (aflæst af grafen for f).


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2023 af SuneChr

# 0  Overskrift
Det hedder integral og hverken intergral eller integrale .


Skriv et svar til: Intergral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.