Matematik

Brændeholder

11. maj 2023 af KonradN - Niveau: 8. klasse

Jeg prøver at lave 6.1 men hver gang jeg laver den i geogebra så bliver den altid lidt for kort hver gang. Og jeg laver de rigtige mål, så bare om nogen kunne sige et program som vil kunne lave det helt perfekt eller en måde geogebra kunne lave det perfekt på? Og jeg har også brug for hjælp med de andre spørgsmål :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{6.2}\\&&h=4\cdot \left ( \left (0.20\;\mathrm{m} \right )\cdot \sqrt{3} \right )=1.39\;\mathrm{m} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{6.3}\\&&V=\frac{1}{2}\cdot \left (1.38564\;\mathrm{m} \right )\cdot \left ( \left (0.40+2.00 \right )\;\mathrm{m} \right )\cdot \left ( 0.40\;\mathrm{m} \right )=0.665\;\mathrm{m^3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2023 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{6.4}\\&&V_{\textup{storrum}}=&6\cdot \left ( \frac{1}{2}\cdot \left (0.40\;\mathrm{m} \right )^2\cdot \sin\left ( 60\degree \right ) \right )\cdot \left ( 0.40 \;\mathrm{m}\right )=0.166277\;\mathrm{m^3}\\\\&& \textup{Pris}=&\left ( 0.166277\;\mathrm{m^3} \right )\cdot \left ( 300\;\mathrm{\frac{kr}{m^3}} \right )=49.88\;\mathrm{kr} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2023 af M2023


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2023 af StoreNord

Lav et tilfældigt punkt A.
Skriv: B=A + (80, 0).
Skriv: C=A + (120, 0).
Skriv: D=A + (200, 0).

Drej det punkt C 240º om punkt B, og B  -240º om C.   (    Drej(C, 120°, B)   )

Når du har lavet alle punkterne, kan du tegne figurene.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2023 af StoreNord

Nej!
Drej det punkt C 120º om punkt B, og B  -120º om C.   (    Drej(C, 120°, B)   )


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2023 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
12. maj 2023 af ringstedLC

6.1

- Beregn linjestykket AB og konstruér trekant ABC. Se at sekskanten består af seks ens trekanter, der ligger drejet om C med vinklen i en ligesidet trekant.

- Med spejling dannes den anden sekskant.

- Ved at halvere den første sekskant passende og henholdsvis dreje og spejle fås de halve sekskanter.


Svar #9
14. maj 2023 af KonradN

Hvad for et program brugte du ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2023 af ringstedLC

GeoGebra, - som sædvanlig!


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. maj 2023 af StoreNord

Ja. I Geogebra kan man næsten alt.
Det ser ofte anderledes ud, hvis det ikke lige er den version, man selv bruger: Version 5 eller 6, Online eller hjemme på computeren.


Skriv et svar til: Brændeholder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.