Matematik

hjælp matematik

15. september 2022 af Karina90990 - Niveau: 9. klasse

Jeg har vehæftet opgaven og den anden fil er min målfast tegning, er det rigtig lavet,

Vedhæftet fil: målfast tegning.png

Svar #1
15. september 2022 af Karina90990

Her er opgaven kan i hjælp med at svare på spg? 

Vedhæftet fil:opg 6 blæk.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2022 af Moderatoren

Du skal beskrive dine problemer med opgaven. Hvad har du gjort for at besvare den?


Svar #3
15. september 2022 af Karina90990

Er tegningen rigtig lavet?


Svar #4
15. september 2022 af Karina90990

Det er det jeg ikke forstår, er hvofrdan jeg skal lave den?


Svar #5
15. september 2022 af Karina90990

hHer er opgaven, er 6,1 rigtig, skal den være i 3d fordi den er 40 cm dyb og 200 cm laang?

Vedhæftet fil:opg 6 blæk.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. september 2022 af mathon

Fin tegning.


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2022 af mathon

Brug dit kendskab til en 30°-60°-trekant.


Svar #9
15. september 2022 af Karina90990

hjælp rt min tegning rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. september 2022 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. september 2022 af lilly303 (Slettet)

Kan i ikke fortælle mig om de er rigtig lavet tegningen ja eller nej???

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. september 2022 af Moderatoren

#0 

Jeg har slettet din profil på lilly303 – Brug bare din profil på Karina90990 i fremtiden.


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. september 2022 af mathon


Svar #14
16. september 2022 af Karina90990

Hvordan laver man en målfast tegning til denne opg?

Brugbart svar (0)

Svar #15
16. september 2022 af mathon

Lav den i målestoksforholdet 1:10


Svar #16
16. september 2022 af Karina90990

Hvad er det?

Brugbart svar (0)

Svar #17
16. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{6.2}\\&\textup{h\o jde:}&h=4\cdot \left (\sqrt{3}\cdot 0.20\;\mathrm{m} \right )=\sqrt{3}\cdot 0.80\;\mathrm{m} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #18
16. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textbf{6.3} \\& \textup{areal af}\\&\textup{endeflade:}&A_{\textup{trapez}}=&\frac{1}{2}\cdot \left (\sqrt{3}\cdot 0.80\;\mathrm{m} \right )\cdot \left ( \left (0.40+2.0 \right )\;\mathrm{m} \right )=\sqrt{3}\cdot 0.96 \;\mathrm{m^2}\\\\&\textup{volumen af}\\&\textup{br\ae ndeholder:}&V_{\textup{br\ae ndeholder}}=&\textup{endeflade }x\textup{ dybde}=\\\\&&&\left (\sqrt{3}\cdot 0.96 \;\mathrm{m^2} \right )\cdot \left ( 0.40\;\mathrm{m} \right )=0.665\;\mathrm{m^3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #19
16. september 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{6.4} \\& \textup{areal af}\\&\textup{endeflade}\\&\textup{i et stort rum:}\\\\&&A_{\textup{stort}}=&6\cdot \left ( \frac{\sqrt{3}}{4}\cdot \left ( 0.40\;\mathrm{m} \right )^2 \right )=\frac{6\sqrt{3}}{25}\;\mathrm{m^2}\\\\&\textup{volumen af}\\&\textup{et stort rum:}&V_{\textup{stort}}=&\textup{endeflade }x\textup{ dybde}=\\\\&&&\left (\frac{6\cdot \sqrt{3}}{25} \;\mathrm{m^2} \right )\cdot \left ( 0.40\;\mathrm{m} \right )=0.166\;\mathrm{m^3} \\\\&\textup{pris:}&&\left (0.166\;\mathrm{m^3} \right )\cdot \left ( 300\;\mathrm{\frac{kr}{m^3}} \right )=49.80\;\mathrm{kr} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.