Matematik

Hvor mange procent faldt cykeltrafikken fra 2014 til 2016?

13. maj 2023 af Asmuseee - Niveau: B-niveau

Jeg har brugt formel 2 og divideret indekstallet fra 2014 med 2016 minus 1 og fået cykeltrafikken til at falde med 9% fra 2014 til 2016. jeg ville høre om i kunne hjælpe mig med at vide om dette var rigtigt og hvorfor


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2023 af ringstedLC

b) Du bytter om på beg.- og slutværdi:

\begin{align*} p\,\% &= \left (\frac{{\color{Red} S}}{B}-1\right )\cdot 100\% &&\textup{formel (2) og (3)} \\ p\,\% &= \left (\frac{102.7}{112}-1\right )\cdot 100\% \\ p_{fald}\,\% &= \left |\left (\frac{102.7}{112}-1\right )\cdot 100\% \right |=...\,\% \end{align*}


Skriv et svar til: Hvor mange procent faldt cykeltrafikken fra 2014 til 2016?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.