Matematik

max og minimumspunkter

27. maj kl. 19:21 af tlilhgcn13116 - Niveau: A-niveau

Hejsa alle sammen 

er der nogen af jer der ved hvordan man kan finde lokal maksimumms og minimumspunkter i hånden,  for følgende?

f(x)=1.5*sin*(0.5*x-1)+3.5

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj kl. 19:27 af mathon

           \small \begin{array}{llllll} f{\, }'(x)=1.5\cdot \cos\left ( 0.5x-1 \right )\cdot 0.5=0.75\cdot \cos\left ( 0.5x-1 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj kl. 19:31 af mathon

lokale maksimums- og minimumspunkter
kræver bla.:
                           \small f{\, }'(x)=0
                    


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj kl. 20:07 af oppenede


Skriv et svar til: max og minimumspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.