Biologi
hjælp
Er der en som kan svare på dette spørgsmål?
3. Redegøre for enzymers generelle opbygning og funktion, og forklare hvordan dette hænger sammen med gæringsprocessen
Svar #1
01. juni kl. 09:45 af snapplelack
For at forstå det grundlæggende bag enzymer, vil jeg anbefale at du kigger her: https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/sundhedsoplysning/kost/enzym-hvad-er-det/.
For det mere tekniske, vil jeg anbefale at du kigger her: https://www.biotechacademy.dk/undervisning/grundskole/enzymer-2/
Og hvis du vil have det på et meget højt niveau (hvilket jeg tror er unødvendigt), kan du kigge her; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK554481/
Ift. gæringsprocesser vil jeg kigge her: https://www.biotechacademy.dk/undervisning/gymnasiale-projekter/enzymer/
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.