Matematik

Afstand mellem punkt og linje

20. juni kl. 19:55 af annonym915 - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe mig med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni kl. 20:27 af mathon

Ikke afstand mellem punkt og linje
men
               skæring.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni kl. 20:35 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni kl. 20:51 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll}\\&& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{matrix} 5+4t=-2+5s\\&\left \{ s,t \right \} \\ 6-t=1+s \end{matrix}\right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Afstand mellem punkt og linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.