Matematik

Hjælp til en fundamental sætning

10. august 2023 af LillianHTX - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan kan jeg regne denne her ud i maple?

Vedhæftet fil: intergral.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2023 af StoreNord

Jeg har ikke Maple.
Men det er nok meningen, at du skal kunne gøre det med håndkraft.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2023 af Anders521

#0 Der er jo et panel af tegn til venstre for dokument/worksheet-området, hvor tegnet for det bestemte integration kan vælges. Dog skal man nok først vælge, hvilken math-mode i området. Ellers kan man bruge funktionen int(udtryk,x=a..b), hvor udtryk er din integrand og a og b er dine integrationskonstanter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. august 2023 af StoreNord

https://www.google.com/search?q=integration+i+maple&oq=integration+i+maple&aqs=chrome..69i57j0i22i30.9089j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:f17ff33f,vid:CNaBQDVfk7g


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. august 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \int_{0}^{2}\!(e^x+1)\,\mathrm{d}x &= [e^x+x]_0^2=e^2+2-(1+0)=e^2+1 \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til en fundamental sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.