Matematik

Matematik opgave

28. august 2023 af Erikviktor - Niveau: C-niveau

Spørgsmål : En lineær funktion er givet ved f(x)=-2x+6

a) Beregn funktionsværdierne f(0) , f(1) og f(-3).

er der en der kan hjælpe mig med løse den opgave?

hilsen erik

Vedhæftet fil: IMG_2222.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2023 af mathon

Indsæt
                \small \begin{array}{llll} \textup{Inds\ae t }\quad0\quad 1\quad -3\quad \textup{ p\aa \ }x\textup{-ets plads.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2023 af mathon

                                     \small \small \begin{array}{|c|c|}\hline \textbf{x}&\mathbf{-2\cdot x+6}\\\hline 0&\\\hline 1&\\\hline -3&\\\hline \end{array}


Svar #3
28. august 2023 af Erikviktor

Tak.   Vil du prøve at løse første opgave hvor 0 bliver sat ind?


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. august 2023 af mathon

                                     \small \small \small \begin{array}{|c|c|}\hline \textbf{x}&\mathbf{-2\cdot x+6}\\\hline 0&6\\\hline 1&\\\hline -3&\\\hline \end{array}


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.