Matematik

Bevis for f(x)=x^2

02. september 2023 af Asmuseee - Niveau: B-niveau

hej er der en der kan hjælpe med at finde rækkefølgen på denne opgave. Det ville hjælpe utrolig meget. Jeg har selv prøvet, men har stadig svært ved det. Da det vi har lavet i skolen er lidt anderledes end dette. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2023 af oppenede

Den primære opgave må være at bede dem der har lavet opgaven om at ændre det til udtryk der kan trækkes rundt ift. hinanden i stedet for 12 menuer. Elendig UI

Vedhæftet fil:asd.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2023 af ringstedLC

Din "12" og den ene "1" er rigtige:

Trinene i tre-trinsreglen:

\begin{align*} f(x) &= x^2 &&\;\;1 &&\textup{Funktionen} \\ \Delta f &= f\bigl(x_0+\Delta x\bigr)-f(x_0) &&\;\;{\color{Red} 2} &&\textup{Fkt.-tilv\ae ksten} \\ &&&\;\; ... \\ \frac{\Delta f}{\Delta x} &= \frac{2\cdot x_0\Delta x+\bigl(\Delta x\bigr)^2}{\Delta x} &&\;\;6 &&\textup{Differenskvotienten} \\ &&&\;\; ... \\ \lim_{\Delta x\,\to\,0}\frac{\Delta f}{\Delta x} &= \lim_{\Delta x\,\to\,0}2\cdot x_0+\Delta x &&\;\;9\textup{ og }10 \\ &&&\;\; ... \\ f'(x_0) &= 2\cdot x_0 &&12 &&\textup{Differentialkvotienten} \end{align*}

Find så alle mellemregningerne og indsæt dem i rækkefølgen.


Skriv et svar til: Bevis for f(x)=x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.