Matematik

Funktioner af to variable

21. september kl. 10:34 af cecilie1606 - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle, som kan hjælpe med opgave 1 i denne opgave?

På forhånd tak for hjælpen.

Vedhæftet fil: Opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september kl. 11:25 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
21. september kl. 11:41 af cecilie1606

#1

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Jeg forstår ikke hvordan jeg laver en regneforskrift for f(x,y). Jeg har ikke lavet denne type opgave før, men jeg har forsøgt at læse i mine matematikbog, men jeg kan simpelthen ikke komme videre


Svar #3
21. september kl. 11:50 af cecilie1606

Har forsøgt at regne den ud - ser dette rigtigt ud?

Vedhæftet fil:1 og 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september kl. 11:55 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september kl. 12:00 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{1.}\\& \textup{En mulig forskrift:}\\&&f(x,y)=x^3-2xy+2y^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. september kl. 13:20 af M2023

#0.

a) Du kan starte med at integrere:

\int 3x^2-2y\;dx=x^3-2xy+k

\int -2x+4y\;dy=-2xy+2y^2+k

Her skal du så finde fællesmængden, som er:

x^3-2xy+2y^2+k

b) Her bruger du formel 196 i formelsamlingen for matematik stx A.


Skriv et svar til: Funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.