Fysik

tværsnitsarealet

22. september kl. 22:31 af SimonLGS - Niveau: A-niveau

Hej

Kan man finde tværsnitsarealet af en faldskærm, hvis den eneste, der er givet er diameteren 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september kl. 22:41 af mathon

                                \begin{array}{llllll} \textup{Areal }=\textup{ }\frac{\pi}{4}\cdot d^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september kl. 09:18 af mathon

c)
          Der mangler oplysning om rumsondens masse og fart

          til brug i

                               \small \small F=\mathbf{{\color{Red} m}}\cdot a=\frac{1}{2}\cdot C_w\cdot \varrho\cdot A\cdot \mathbf{{\color{Red} v}}^2


Svar #3
23. september kl. 10:49 af SimonLGS

massen og hastigheden er givet i opgaven. Man kan desværre ikke se dem på billedet jeg sendte

Men mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: tværsnitsarealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.