Matematik

Bestemme a b og c

30. september kl. 17:56 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau
Hjælp med følgende opgave
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september kl. 17:58 af mathon

 

                        


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september kl. 18:00 af mathon

                     \small \small p(x)=3\cdot\left (x+5 \right )\cdot \left ( x+7 \right )=3\cdot \left ( x^2+7x+5x+35 \right )=3x^2+36x+105


Svar #3
30. september kl. 18:35 af SkolleNørd

#2

                     \small \small p(x)=3\cdot\left (x+5 \right )\cdot \left ( x+7 \right )=3\cdot \left ( x^2+7x+5x+35 \right )=3x^2+36x+105

Jeg har fået det til at være 3*(x^2+12x+35))

Og så må a være 3, b må være 12 og c er 35?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september kl. 18:39 af ringstedLC

Du ganger ikke rigtigt ind i parentesen.


Svar #5
30. september kl. 19:07 af SkolleNørd

#4

Du ganger ikke rigtigt ind i parentesen.

Har glemt at gange det ind ( med 3)


Skriv et svar til: Bestemme a b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.