Matematik

Reduktion af 𝑥𝑦+3𝑥𝑦(𝑥−1)−2𝑥𝑦+1

12. oktober 2023 af Ight124 - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg er lige startet på gym og fatter hat af algebra. 

Jeg skal reducere dette udtryk ????+3????(??−1)−2????+1


Svar #1
12. oktober 2023 af Ight124


Svar #2
12. oktober 2023 af Ight124

xy+3xy(x-1)-2xy+1


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2023 af mathon

\begin{array}{llllllll} xy+3xy-2xy+1=xy\cdot \left (1+3-2 \right )+1=2xy+1 \end{}


Svar #4
12. oktober 2023 af Ight124

Fatter hat, men tak(;


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2023 af mathon

xy er sat uden for parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2023 af ringstedLC

\begin{align*} xy+3xy\cdot (x-1)-2xy+1 &= \\ xy+3xy\cdot x+3xy\cdot (-1)-2xy+1 &= \\ xy+3x^2y-3xy-2xy+1 &= 3x^2y-4xy+1 \end{align*}


Skriv et svar til: Reduktion af 𝑥𝑦+3𝑥𝑦(𝑥−1)−2𝑥𝑦+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.