Matematik

Plangeometri

13. oktober 2023 af Stela2323 - Niveau: A-niveau
Jeg ved ikke hvordan jeg skal lave den. Mulighed for at der er nogen der kan forklarer
Vedhæftet fil: IMG_0131.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2023 af Eksperimentalfysikeren

Cirklens ligning er:

(x-x_{c})^{2}+(y-y_{c})^{2} = r^{2},

hvor (xc,yc) er centrums koordinater og r er radius. Sammenlign med én ligning ad gangen. Hvis der er noget, der giver dig problemer, så skriv, hvad det er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& \left ( x-3 \right )^2+(y-5)^2=15\\\\&& \left ( x-\mathbf{\color{Red} {3}} \right )^2+(y-\mathbf{{\color{Blue} 5}})^2=\left (\sqrt{15} \right )^2 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&& \left ( x+2 \right )^2+(y-3)^2=36\\\\&& \left ( x-\left (\mathbf{\color{Red} {-2}} \right ) \right )^2+(y-\mathbf{{\color{Blue} 5}})^2=6^2 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. oktober 2023 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\&& x^2+(y+2)^2=10\\\\&& \left ( x-\mathbf{{\color{Red} 0}} \right ) ^2+(y-\left (\mathbf{{\color{Blue} -2 }}\right ))^2=\left ( \sqrt{10} \right )^2 \end{}


Skriv et svar til: Plangeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.