Fysik

Omskriv 0,502 (Ohm/m)*mm^2 tillllll (Ohm*m)

26. oktober 2023 af SkolleNørd - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle der kan hjælpe med at omskrive det følegnde til ohm*m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2023 af mathon

         \small \small 5.02\cdot 10^{-1}\;\mathrm{\frac{\Omega\cdot mm^2}{m}}=5.02\cdot 10^{-1}\cdot 10^{-6}\;\mathrm{\frac{\Omega\cdot m^2}{m}}=5.02\cdot 10^{-7}\;\mathrm{\Omega\cdot m}


Skriv et svar til: Omskriv 0,502 (Ohm/m)*mm^2 tillllll (Ohm*m)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.