Matematik

hjælp til udregning af opgaver

03. november 2023 af madsen756 - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe 

Vedhæftet fil: opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2023 af StoreNord

Det lærer du jo ikke meget af.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2023 af ringstedLC

1. Modellen er en eksponentialfunktion, hvor 155 mio. kg i 2004 er begyndelsesværdien, der stiger med 20 mio. kg pr. år.

2. Indsæt 2056 - 2004 = ... i funktionen.

3. Bestem fordoblingskonstanten og læg den til 2004.

Skriv beskrivende og sigende titler!


Svar #4
03. november 2023 af madsen756

Nej jeg behøver heller ikke det direkte svar mere metoden ligesom den jeg lige har fået af ringstedlc

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2023 af mathon

UPS!
            

1. Modellen er en lineær funktion, hvor 155 mio. kg i 2004 er begyndelsesværdien, der stiger med 20 mio. kg pr. år.:
                    \small f(x)=20\cdot x+155

2. Indsæt 2056 - 2004 = ... i funktionen.

3. Løs \small 2\cdot 155=20\cdot x+155 og læg til 2004.

Skriv beskrivende og sigende titler!


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2023 af ringstedLC

#5 Lineær, - selvfølgelig. Undskyld #0!


Skriv et svar til: hjælp til udregning af opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.