Matematik

Differentialregning

07. november 2023 af Fatima1602 - Niveau: B-niveau

Hej er der en der kan hjælpe mig med denne opgave, har svært ved at løse den

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2023 af mathon

... tangent med hældning 2
    betyder:
                              \small \small \begin{array}{lllllll} \begin{matrix} f{\, }'(x)=2\\g{\, }'(x)=2 \\h{\, }'(x)=2 \end{matrix} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2023 af mathon

                             \small \small \small \begin{array}{lllllll} \begin{matrix} f{\, }'(x)=8x+6\\\\g{\, }'(x)=\frac{-2}{x^2} +4\\\\h{\, }'(x)=5+\frac{2}{\sqrt{x}} \end{matrix} \end{}


Svar #4
07. november 2023 af Fatima1602

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.