Matematik

HJÆLP

13. november 2023 af Amaliaheong - Niveau: 7. klasse

forstår simpelthent ikke de her lorte opgaver, jeg for stress.

skriv forskriften for en funktion, hvis graf går igennem 

a = (0,0)

b = (0,5)

c = (1,2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2023 af M2023

#0. Er der tale om en eller tre funktioner?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2023 af mathon

Skriv hele opgaveteksten, så vi har mulighed for at hjælpe.


Svar #3
13. november 2023 af Amaliaheong

#1

#0. Er der tale om en eller tre funktioner?

der er 1 funktion


Svar #4
13. november 2023 af Amaliaheong

#2

Skriv hele opgaveteksten, så vi har mulighed for at hjælpe.

Kære dig der, Det var hele opgaveteskten ;=)


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. november 2023 af mathon

a = (0,0)             y = 0

b = (0,5)             y = 5

c = (1,2)             y = 2x


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.