Matematik

Integralregning

19. november kl. 18:14 af skiii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal jeg ikke bare pluse alle tal fra F(x) i intervallet 1<4 med hinanden? 

Vedhæftet fil: hurtig.png

Svar #1
19. november kl. 18:14 af skiii (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november kl. 18:19 af Anders521

#1 Jeg tror opgaven skal løses på følgende:

\int_1^4f(x)\,\textup{d}x=[F(x)]_1^4=F(4)-F(1)=...


Svar #3
19. november kl. 19:12 af skiii (Slettet)

Nååårrrr jaaaa det husker jeg nu ja, 15-(-2) altså 17!

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.