Matematik

Harmonisk svinging

21. november 2023 af skiii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,hvordan løser jeg opgaven?  


Svar #1
21. november 2023 af skiii (Slettet)

Jeg ved at størsteværdien bestemmed ved A+K, jeg kom frem til at A=10 da jeg løste ligningen -8+x=2, dvs A= 10 

W dvs omegan gennem at jeg ved at T = 2pi/w og jeg kan læse at 2 er w?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{En harmonisk svingning}\\\\ f \textup{ er bestemt ved:}\\& f(t)=A\cdot \sin\left ( \omega\cdot t+1 \right )-8 \end{}


Svar #3
21. november 2023 af skiii (Slettet)

Jaer men jeg skal bestemme A og W?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textup{En harmonisk svingning}\\\\ f \textup{ er bestemt ved:}\\& f(t)=10\cdot \sin\left ( 4\cdot t+1 \right )-8 \end{}


Svar #5
21. november 2023 af skiii (Slettet)

Hvordan fik i omega til 4?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2023 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll} \omega=\frac{2\pi}{T}=\frac{2\pi}{\frac{\pi}{2}}=\frac{2\pi\cdot 2}{\pi}=4 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2023 af Eksperimentalfysikeren

Et lille tip: Du kan finde omega i den tabel, der kommer frem, hvis du klikker på Ω ovenover skrivefeltet.


Skriv et svar til: Harmonisk svinging

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.