Matematik

HJÆLP PLEASE

26. november 2023 af Ibrahim13 - Niveau: 8. klasse

En kassens rumfang er 3375 cm. FInd kassens højde, længde og bredde når længde er dobbelt så lang som bredden. Og bredden er dobbelt så lang som højden. Svarene (7,5, 30 og 15) Hvordan skal jeg opstille en ligning og foklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2023 af peter lind

Kald bredden for x, længden er så 2x og højden er ½x, Kassens rumfang er længde*bredde*højde


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2023 af ringstedLC

\begin{align*} R &= l\cdot b\cdot h \\ 3375\,(\textup{cm}{\color{Red} ^3}) &= 2\,b\cdot b\cdot h \\ &= 2\,b\cdot 2\,h\cdot h \\ &= 2\cdot 2\,h\cdot 2\,h\cdot h \\ h &= ... \,(\textup{cm}) \end{align*}

NB. Giv beskrivende og sigende titler. Lad være med at skrive med store bogstaver.


Skriv et svar til: HJÆLP PLEASE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.