Matematik

graf

06. januar kl. 10:10 af Simlars - Niveau: A-niveau

hej har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar kl. 10:25 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar kl. 10:30 af mathon

Brug et grafværktøj til at indtegne grafen for de tre funktioner i samme koordinatsystem.

og bemærk graf-forskellen 
mellem
                           • en ret linje                           \small y=2x+1       
                           • en parabel                          \small y=x^2+1
                           • eksponentiel funtion           \small y=2^x


Svar #3
06. januar kl. 10:41 af Simlars

jeg skal gøre det på papir


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar kl. 11:02 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{St\o ttepunkter}:\\ f(0)=2\cdot 0+1 &= ... \\ f(2) &= ... &&\textup{Grafen er en ret linje gennem punkterne}\\ g(0)=0^2+1 &= ... \\ g(\pm2)=\begin{Bmatrix} 2^2+1\\ (-2)^2+1\end{Bmatrix} &= \left\{\begin{matrix} ...\\ ...\end{matrix}\right.&&\textup{Grafen er en parabel symmetrisk om \textit{y}-aksen} \\ h(0)=2^0 &= ... \\h(2) &= ... \\h(...) &= 2^{\,...}&&\textup{V\ae lg passende \textit{x}-v\ae rdier i forhold til aksens l\ae ngde} \end{align*}


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.