Matematik

statistik

17. februar kl. 21:16 af Mathian - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Jeg har facit på opgaverne, men jeg kan ikke helt finde begrundelsen for svarerne. Facit er, at 3 passer med a. 1 passer med b. og 2 passer med a.  Er der nogen som kan hjælpe?  Jeg kender til begge diagrammerne, men det som om når jeg skal forklare den ene ud fra den anden, bliver det lidt svært. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar kl. 00:38 af SuneChr

Aflæs på kurverne, til venstre, hvor x ligger på den vandrette akse, når y = 0,5
Vi får:
(1)   2 < x < 3  for y = 0,5
(2)   4 < x < 5  for y = 0,5
(3)   3 < x < 4  for y = 0,5
Aflæs på boksplot, til højre, hvor den gule kasses midtermarkering ligger
og vi får:
(1) og C    (2) og A   (3) og B   


Svar #2
21. februar kl. 09:16 af Mathian

selvfølgelig mange tak for din hjælp


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.