Matematik

Graf (ligning)

20. marts kl. 20:28 af hfstudentt - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts kl. 20:30 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts kl. 20:34 af jl9

Aflæs på grafen hvad x-værdien er når f(x)=2. Dvs. fra y-aksen hvor y=f(x)=2, gå ud til grafen og aflæs hvilken værdi den har ned på x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts kl. 20:35 af MentorMath

#0

Grafisk:


Svar #4
20. marts kl. 20:37 af hfstudentt

Ja okey på den måde. Dvs. x=0,5. Mange tak for svar :)


Skriv et svar til: Graf (ligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.