Fysik

Henfaldskonstanten

03. juni 2024 af Sophia2006 - Niveau: B-niveau
Hvordan finder jeg/hvad er værdien af henfalds konstanten k

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2024 af mathon

                              \small k=\frac{\ln(2)}{T_{\frac{1}{2}}}


Svar #2
03. juni 2024 af Sophia2006

Tak :) Er det så bare formlen for haveringstid der er omskrevet

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2024 af mathon

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2024 af ringstedLC

Formlen står Mat. FS, (112)


Skriv et svar til: Henfaldskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.