Matematik

Finde værdierne for a og b

15. september kl. 14:57 af Bepto20 - Niveau: 9. klasse
Hej, hvordan finder jeg værdierne for a og b?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september kl. 15:28 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september kl. 15:33 af mathon

                         \begin{array}{lllllll} 2a+12=4+b\Rightarrow 2a-b=-8\\\\ 2a+12+4+b=b+18\Rightarrow 2a=2\\\\ a=1\textup{ som inds\ae ttes i }2a-b=-8\\\\ 2-b=-8\\\\b=10 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september kl. 17:07 af M2023


Skriv et svar til: Finde værdierne for a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.