Matematik

Regning

24. oktober 2024 af Havnen - Niveau: 7. klasse
Hvordan løser jeg denne opgave?
Skriv som tiendedele
0,30 og 0,10

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2024 af jl9

Tre tiendedele = 3/10 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2024 af SuneChr

# 0
Det første ciffer efter kommaet er 10'ende dele
Det andet ciffer efter kommaet er 100'ende dele
Det tredje ciffer efter kommaet er 1000'ende dele
.....
0,30 er så 30/100 som kan forkortes til 3/10
0,10 er så 10/100  som kan forkortes til 1/10
Man forkorter som regel, så meget man kan.
F. eks. er  0,280 = 280/1000 7/25


Skriv et svar til: Regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.