Matematik

Differentialregning

27. november 2024 af Fatima1602 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen, som kan hjælpe med spørgsmål b) i denne opgave

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2024 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textup{Panserformlen}\\&\textup{giver:}\\&&y{\,}'=b-ay \\\\&&y=C\cdot e^{-ax}+\frac{b}{a}\\\\\\&\textup{dvs}\\&& y{\,}'=20-4y\\& \textup{giver:}\\&&y=C\cdot e^{-4x}+5\\\\&\textup{og betingelsen:}\\\\&& 3=C\cdot e^{-4\cdot 0}+5\\\\&&3=C\cdot 1+5\\\\&&C=3-5=-2\\\\&\textup{L\o sning:}\\\\&&y=-2\cdot e^{-4\cdot x}+5 \end{}


Svar #3
27. november 2024 af Fatima1602

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2024 af mathon

Du bedes korrigere dit faglige niveau.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.