Matematik

procent

09. april 2017 af shain - Niveau: 9. klasse
1.1 Hvad skulle familien Jensen betale i entré?


1.5 Knuthenborg Park & Safari i 2008, brug svararket.1.5 Hvor meget blev der i alt betalt i entré i 2008?

har problemer med de 2 opgaver 1.1 har jeg beregnet 145*3+75= 510? der er et barn på 2 år tænker det er gratis fordi der står (3-11)?

1.5 voksne: 65%*243073*145= ?
rest børn: 35%* 243073*75= ?

er det rigtig opstillet eller forkert?

billede af opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2017 af mathon

1.1 Hvad skulle familien Jensen betale i entré? 

                             \left (3\cdot 145+75 \right )kr


Svar #3
09. april 2017 af shain

510 kr

Svar #4
09. april 2017 af shain

hvad med 1.5


1.5 voksne: 65%*243073*145= ?
rest børn: 35%* 243073*75= ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2017 af mathon

1.5
     Billetindtægt:
                               voksne.           243073\cdot 0{,}65\cdot 145\; kr=         

                               børn.               243073\cdot 0{,}35\cdot 75\; kr=                           

                               i alt.                                                                                            kr


Svar #6
09. april 2017 af shain

perfekt så er mit korrekt opstillet. tak for hjælpen god søndag

Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.