Matematik

Værdimængde og Definitionsmængde hjælp!

10. april 2011 af sabinejens (Slettet) - Niveau: A-niveau
Tegn graferne for hver af følgende funktioner i samme koordinatsystem, og angiv i hvert definitionsmængden og værdimængden:    f1(x) = kvadratroden af x-1  f2(x) = Kvadratroden af x + 2  f3(x) = kvadratroden af x - 4   Brug resultaterne til at beskrive, hvordan grafen for : g(x) = kvadratroden af x - a, hvor a ∈ R  ser ud, altså monotoni forhold. Og angiv dm og vm.

Skriv et svar til: Værdimængde og Definitionsmængde hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.