Matematik

integralregning

10. april 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er givet ved

f(x)=12*√x
g(x)=x^2-7x+18

Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant
en punktmængde M, der har et areal.

a) Løs ligningen f (x)= g(x)

Når jeg løser ligningen f(x)=g(x) får jeg x=1 eller x=3 - dette udregner jeg vha. solve i maple.. 

Men skal jeg skrive noget yderligere ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

Hvis ikke der står mere i opgaven tror jeg ikke du skal skrive mere?


Svar #2
10. april 2011 af studerende20 (Slettet)

 nej godt så :-) var bange for om jeg også skulle udregne støttepunkter, men ja det er vel helt unødvendigt.. tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2011 af mathon

                    f(x) = g(x)

                     x = 1   v   x = 9


Svar #4
10. april 2011 af studerende20 (Slettet)

 undskyld- det var en skrivefejl fra min side af *x=9 ja :) 


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.