Matematik

Differentation

10. april 2011 af bremen18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Nogen der kan hjælpe med med at differentiere følgende funktioner:

f(x) = -0,5*kvdrot(10-x)

g(x) = (4-x)e^x

h(x) = 10-5e^-0,05x

i(x) = 1-ln(1-x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af mathon

    kan du ikke differentiere elementarfunktioner ?
    så som

                      (ekx) ' = k·ekx

                      (x½) ' = (1/2)·x


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2011 af mathon

            f(x) = -0,5·(10-x)0,5

            f '(x) = -0,5·0,5·(10-x)-0,5 = -0,25(10-x)-0,5


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.